keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tavoite farkut, meneekö?

Kovasti on ollut alakuloisuutta meikäläisellä ja mieli maassa.
On tullut pullaakin maisteltua eikä liikuttua ihmeemmin.

Dieetin lopettamista harkittu ja pähkätty onko tähän varaa ja kannattaako.
Motivaation hakemista.

Eilen ja tänään sitten motivatio löytyi, ja kasvaa jälleen. Eilen tein pienen kuntotestin ja sain tehtyä naisten punnerruksia peräti 40 yhteen putkeen. Tätä ennen olin kokeillut miestenpunnerruksia ja niitä sain rutistettua jopa 7! HUHHUH! Vatsalihasliikettä sain tehtyä 25, kun muistelen aikaa jolloin en saanut yhtäkään. Kuten en miestenpunnerruksiakaan.
Leuanvetoakin yritin, mutta eih, se on vielä kaukana.

Tänään innostuin keimailemaan peilin edessä suihkun jälkeen. Näin kuinka kroppa oli kaventunut ja näytin tosi HYVÄLTÄ! Ihana vyötärö piirtynyt esiin. ja selkämakkarat ovat POISSA! JEshhh.

Kokeilin myös farkkuja jotka eivät vielä sopineet päälle vajaa kuukausi sitten. Nytpä meni nappi kiinni! :D


jeshhh! :)

Läskinahka pursuaa vielä housujen sisältä, mutta ei tässä pitkä matka ole :D Mielelläni tsippailin tuntosen pari nuo jalassa kotioloissa. On se vaan jännä millainen tunne sitä tulee, kun todellaki voi nähdä sen muutoksen, eikä vaan tuijottaa lukuja.

Mittojakin otin maanantaina, ja puntari näytti alle 70kg, eli varmaan joku 69,5kg oli se veikkus mitä nyt olen. Se on kiva kiva, alaspäin aina. Nyt yritän ottaa itseäni niskasta ja reipastua dieetin suhteen. Tulisi taas ne ihanat kelit että voisi koko perheen voimin mennä nauttimaan auringon paisteesta kasvoilla.
1 kommentti:

  1. Jei!! Kuulostaa hyvältä :D Munki pitäis ottaa ihtiäni niskasta kiinni ku koko viime viikko syöty niin hulluna kaikkea herrrkullista :D

    VastaaPoista