torstai 16. tammikuuta 2014

2. viikko SD:tä

Holaa!

Viime viikko meni makustellessa uutta dieettiä ja treenejä. Hyppäsin pitkästä aikaa jopa crosstrainerini kyytiin ja vedin ennätykselliset 40 min :O Ennen max 30 min tullu tehtyä sinnillä.
Innostuin siitä sitten tälläkin viikolla ja tänään varmaan vetasen taas illalla.

Painosta humpsahti jo viikko sitten pois 2,5kg eli paino nyt 67,5 kg. Tänään huvikseen kävin uudestaan puntarilla mutta se näytti edelleen tuota samaa.
Mitoissa ei ollut maanantaina isoa muutosta, sentti pois sieltä täältä. Olo on aika turpe ollut, jotenkin turvottaa sikana ja pakki ihan jumissa. Vettä pitäisi juoda litra enemmän tai enemmän päivällä, ajottuu aika lailla iltaan tuo tankkaaminen viime hetkellä. Yöllä sit pissattaa hulluna.

Ruuat maistuu kivasti. Tein jauhelihasta "kebabbia" eli tosi tiivistä mureketta ja sitten paistoin kilon kalkkunarullan. Sitten jaoin päivä annoksiin ja pakkaseen. Kivasti on riittäneet. Sit päivällä pilkkoo salaattia ja paistella pannukka kesäkurpitsaa, sipulia ja vihreetä paprikaa nam!

Mulla alkaa menkat ihan tällä viikolla, niin tosi rajut PMS-oireet ollu. Tiiä johtuuko ruokavalion takia, nyt vähän helpottanu. Ja turvotuksenki vois laittaa dieetin piikkiin.

Hassu puoli tässä ollut se kun tyttären olen ottanut mukaan ruuan laittoon, niin kummasti sille maistuu uudet vihannekset ja vanhatkin tutut jotka ruokapöydässä jää lautaselle. Vihreää paprikaa aivan tullaan kinuamaan äitin lautaselta! :D

Treenit tuntuu kivoilta, käsipäivästä tykkään paljon. Jalkapäivänä saa kiristellä hampaita, polvet poksuu jne. Ja aikaakin menee vaan se 30 min, joka on tosi kivaa kun on tuo kohta 2v. ipana jaloissa pyörimässä. Vaikka kovasti äitiä tsempaa :)

Hyvillä mielin eteenpäin! Toivottavasti maha alkaa toimia, ja innostus jaksaa pysyä yllä!

1 kommentti: