sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Toppi ja Bodybalance

Aamulla heräsin aikaisin kun kuului juomalasin ihanainen kilahdus ja poksahdus kun se pasahtaa reilun metrin korkeudelta lattialle. KISSAT!

Kun siivo oli siivottu, niin eipä sitä jaksanut takaisin sänkyyn kömmetä, vaan aloin tekemään kotitreeniä. 2x40 sain tehtyä 7 erilaista liikettä. Sitten vaan ei huvittanut. Jotenki tuollanen pitkän sarjan tekeminen on NIIN puuduttavaa. Varsinki etunojapunnerrukset, ku niitä polvillaan saa puhtaita ehkä sen 10-15, loput pitää puristaa JOTENKI. Pläh. Enemmin kuulailua tai punttien nostoa mulle kiitoos!

Kävin päivällä myös pika visiitillä Intersportissa. Valikoin alerekistä 6 erilaista toppia.
Sovitin ja 2 lempparia oli. Toinen oli neonvihreä reebokin toppi, ja toinen sähkönsininen adiva toppi.
Vihreä värillisesti oli enemmän mun makuun, mutta siinä hihansuut jo repsotti, nii ois kohta pitäny olla ompelemassa sitä tässähän kaventuu koko ajan ;)

Tämmöseltä se näyttää mun päällä salamavalolla ja jumpasta tulleena:


Huomatkaa tihulaiskatti, lasinsärkijä jaloissa...Enkä ole kaljuuntunut, pinni vain vetää hiuksia hassusti.

Ei siis ole noin VAALEA vaan sellanen tummempi. Ja toisella puolen on kiva kukkakuvio, mutta mä tietty poseerasin väärin päin. Davidin pökätki jalassa, nuo on vähän huonot sillä, että tulee kiire jos ei ole hoksannu ajoissa ajella säärikarvoja, nii sitten tulee rumaa jälkeä kiireessä ja muutenki ärsyttää. Mutta mukava ovat jalassa.

Toppi tuli testattua tänään zumbassa. On kyllä aivan ihanan tuntoinen, ja maksoikin vain sen 14,95€!Vaihteeksi zumbassa oli kavereita paikalla, ja heti heistä sai lisää virtaa tanssiin.
Tosin zumbassa vähän pisti joka paikkaan, vaikka vauhtia piisasi. Selässä tuntui selkeää jumitusta, ja oikea jalka oireili kahvakuulailun jäljiltä. Askelkyykyt, oijoij..

Zumban jälkeen oli Bodybalance-tunti. Ensi kertaa menin tuolle tunnille ystäväni E:n kanssa. Vähän oli hajua mitä tiedossa, kun olin aikasemmin testannut Yogalates-nimisen tunnin. Mutta tämä oli enemmän sekotusta eri lajeja, eikä niin Zen-henkinen. Vaikka maltillinen kuitenkin. Loppuun kuului pitkä rentoutusharjoitus. Oli kyllä tuskaa ekat 15min joissakin perusasennoissa, mutta koin kyllä hyväksi kokemukseksi ja viikon päätökseksi. Varmasti useammall käynnillä olisi isompi vaikutus, ja liikkeet tulisi paremmin hallintaan, ja niin, tasapaino :)

Noiden jälkeen ulkona kävellessä (Täällä on AIVAN SIKA KYLMÄ) oli askel kevyt ja olo hyvin ryhdikäs. Olisin voinut kävellä vaikka kuinka paljon, aivan paloin halusta. Mutta kotiin oli mentävä.
Ja se jumitellut jalkakin voi nyt paljon paremmin :)

Tässä iltasella myös mietiskelin miltä näytän vuoden päästä. Toivottavasti voin vertailla itseäni samalla tavalla kuin tässä kuvassa:Nyt voin tyytyväisin mielin lopettaa viikon, ja jännätä huomisia mittaustuloksia mitä sieltä tulee! Ja viimeinen viikko Superdieettiä starttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti