lauantai 2. helmikuuta 2013

4.viikko ja tankkauspäivä

Noniin tällä viikolla on oltu väsyneitä ja ihan maassa. Motivaatiota on etsitty ja pohdittu
"onko tässä mitään järkeä, en jaksa pyyhyy!". Varmasti tuttua monelle laihduttajalle :)

Mutta tosiaan. Viikko on ollut henkisesti erittäin raskas. Tytär on ollut todella kärttyinen ja tyytymätön milloin mihinkin, johtuu luultavasti hampaista ja maanantaina saaduista rokotuksista. Meidän koira lähti viikolla kokeilemaan uuteen kotiin, miten homma siellä sujuu ja jos saisi sieltä sitten loppuelämänsä viettää. Juuri ennen koiran lähtöä, koira kerkesi rähjätä tyttärelle ja näytellä hampaitaan. Onneksi selvittiin säikähdyksellä, mutta otin asian hyvin raskaasti ja ristiriitaisia tunteita tulee koettua.

Mutta itse dieetistä. Ruuista ei ole poikettu, ainostaan jotain jää syömättä, kuten hiilarit toiselta aterialta. Kasvikset kyllä menee. Liikuntaa en ole saanut harrastettua kuten haluaisin ja pitäisi. Torstaina oli ihan hirvee päivä, olin romahtaa koko ajan syömättömyyteni vuoksi napsimaan pari pikkuleipää ihan vain nopean ruuan toivossa ja lohtusyömisenä. Harkitsin vakavasti lähi pizzeriassa asioimista. Ihan vaan sen takia etten jaksanut nähdä vaivaa, ja koota ateriaa jääkaapista. Sain vain tyttären ruokituksi, itsestäni en välittänyt.

Mutta selvisin päivästä ilman herkutteluja. Päätin sitten pitää perjantaina eli eilen dieetin tankkauspäivän.
Söin hedelmäsalaattia (super makeaa, yök!), pastaa, perunamuusia, tomaattikastiketta, jäätelöä, tuoremehua, vaikka mitä, ohjeen mukaan jonka olin saanut Fitfarmin sivuilta. Annokset oli ISOJA. Iltapalaksi oli 200g JÄÄTELÖÄ! Huhhuh, oon vetäny joskus melkein 2 litraa jäätelöä parissa tunnissa, mutta eilinen annos oli iso. Ja työläs.

En erityisemmin nauttinut tankkauspäivästä. Olin tyytyväinen kun tiesin että saan taas tänään jatkaa vanhaan malliin, jota on noudatettu jo melkein 4 viikkoa. Mutta toivottavasti tästä tuli se buusti aineenvaihduntaan, ja paino alkaisi pudota jyrkemmin.

Maanantai punnituksessa olin 72kg. Mittoja en ottanut, ku tiedän että ne vain turhauttaisi.
Tänään paino oli 73kg, tankkaupäivän ansiosta. Ihme ettei enemmän ollut.

Maanantaina otetaan miehen kanssa kuvia, ja katsotaan onko kropassa tullut muutosta. Itse ehkä sanoisin että vatsan sivuilta on jotain kadonnut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti