tiistai 5. helmikuuta 2013

Uusi saliohjelma: Ylävartalo

Okei eli tämmöisen linkin takaa tein ohjelman: http://www.lily.fi/juttu/pt-corner-kuntosaliohjelma-aloittelijoille
Itsessään luetavan arvoinen blogi, motivoi mua ihan älyttömästi :)

Tänään menin ensun Zumballe klo 18 aikaan, sen jälkeen vaihdoin vähän kuteita ja kengät, ja salin puolelle. Kuntosalilla olikin jo ystäväni E puntteja nostelemassa. E:n kanssa sitten alettiin käymään läpi eri laitteita ja sarjoja. Pian seuraan liittyi E.n kaverikin, ja nopeasti rapisi pois se epävarmuus, jota on kokenut kun salille menee. Olihan stä porukkaakin kohtalaisesti, mutta ei haitannut enään ollenkaan. Nyt sitten olisi se "jää" murrettu saleilun kohdalta. Että uskaltaa sitten yksinki käydä :D

Ylävartaloa siis reenattiin. Meillä oli aikalailla samat liikkeet, toinen teki sarjaa, kun toinen odotteli oman tauon sarjan välissä loppuvan. Melko nopeastikin meni tuo ohjelma, varmasti kun alkaa rytmiä löytyä niin siitä selviytyy tosi nopeasti, mikä on super plussaa.Eli tämmöinen treeni tänään oli:

Zumba 55min

Sali:
Penkkipunnerrus käsipainoilla 6kg+6kg 3x10-12
Pystypunnerrus käsipainoilla 2kg+2kg 3x10
Ojentajatalja 7,5kg 3x10-12
Pystysoutulaite 20kg 3x12
Kulmasoutu kahvakuulalla 6kg 4x12
Hauikset alataljassa 6,25kg 2x10

Nyt oli vähän hakeminen painojen kanssa. Siksi saattaa olla 10-12 toistoa. Pystypunnerrus oli ihan naurettava, siis tosi tosi raskas VAIN 2 kg käsipainoilla. Ensi kerralla kokeilen tehdä sen tangolla tai smith-koneessa. Tuntui ettei kädet menny oikeaa liikerataa, vaan pääsivät heilumaan liiaksi.
Kulmasoutu kahvakuulalla oli aluksi tosi iisi, kun kotona olen käyttänyt 8 kg kahvakuulaa SD:n kahvakuula ohjelmassa 2-3x 15 toistoa. Mutta kun alkoi tehdä neljättä sarjaa niin kyllä tuli puhistua.Ensi kerralla menee varmasti jo paremmin, hyvä salikokemus tuo oli. Innolla odotan jalkaohjelman tekemistä.

Nyt sitten mietin mitä tekisin seuraavaksi. Saatan tehdä huomenna SD:n kotitreenin, niin ei tarvitse poistua kotoa salille. Tyttärellä ollut tänään tosi huono päivä, oli isäänsäki koetellut huudoilla kovasti.
Hampaat tulee rytinällä, ei kiva.

Pohdintamyssyssä on jatkanko Superdieetti Extraan, vai yritänkö itsenäisesti vetää. Jotenki tekee mieli pihistellä, voisin 39 eurolla ostaa vaikka uudet kengät tai treenitopin tai hanskat. Hmm..

Nyt nukkumaan, aamuyöllä taas varmasti pitää herätä tytärtä huolehtimaan, kun ressukka itkeskelee nykyisin unissaan, eikä meinaa rauhottua :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti